[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4688: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4690: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4691: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4692: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
Poco Forums • View topic - Separate lines are stringed together

Separate lines are stringed together

Help and advice on using PocoMail

Moderators: Eric, Tomas, robin

Separate lines are stringed together

Postby gert » Tue Oct 26, 2004 4:09 pm

Hello,

Using the latest PM version (3.2.0.2000), I notice something disturbing.
I send an email to a client with an inline code sample (not attached). When I receive a reply from that client sometimes all lines are "stringed together". As these code samples are .BAT statements (do you still know that?), it is important that they should be entered or copy/pasted on separate lines.
Up till now I always thought it was their email client acting up when they replied to me, but now several people complained to me that the sample code was all on one line.

I send all email as "Plain Text". I am 99% sure this happens when I enter the code manually and when I copy/paste from ultra-edit.

Anybody else seeing this?

Gert
gert
Poco Tourist
 
Posts: 43
Joined: Sun Jul 25, 2004 4:20 pm

Return to PocoMail Help and How-To

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron