[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4688: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4690: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4691: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4692: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
Poco Forums • View topic - Toggle Image Not Working Properly

Toggle Image Not Working Properly

Help and advice on using PocoMail

Moderators: Eric, Tomas, robin

Toggle Image Not Working Properly

Postby lharris » Tue Aug 31, 2004 7:57 am

I have 25 clients using PocoMail 3.1.0.1880. Only two have WinXP/SP1. On both systems, the toggle image download does not function. The toggle keys for stripping and sanitizing of HTML in the preview pane works fine, however the picture images shows just the placeholders. I have reviewed every setting on the Poco client and reviewed every forum. Any ideas on what this could be? :(
lharris
New Arrival
 
Posts: 1
Joined: Tue Aug 31, 2004 7:24 am
Location: Florida

Postby robin » Tue Aug 31, 2004 8:19 am

This may be a malformed URL in the image. Do you see a yellow shape with an exclamation mark in place of the image? I get this in some HTML e-mails - I think Poco (or Barca in my case) is overly sesitive to malformed URLs.

If you need to see the images, then use the View Message in Browser script which should be OK. You can find it under Tools -> Scripts... and choose it from the drop-down box. I have the script set to send the message to FireFox and attached it to a button on the toolbar.

HTH
robin
 


Return to PocoMail Help and How-To

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron