[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/session.php on line 2208: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4688: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4690: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4691: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4692: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
Poco Forums • View topic - Links in email quit working [Resolved]

Links in email quit working [Resolved]

Help and advice on using PocoMail

Moderators: Eric, Tomas, robin

Links in email quit working [Resolved]

Postby Fueler » Tue Apr 05, 2011 12:48 pm

Hi all,
The wife's computer has poco and IE8. Embedded links in emails no longer work as in it doesn't bring up the IE browser and connect.
What am I looking for in order to fix it and be a hero again?
Nothing obvious popped up so far.
Thanks
Dave
Dave Koehler - Koehler Injection
http://www.koehlerinjection.com
Fueler
Frequent Visitor
 
Posts: 87
Joined: Wed Jun 11, 2008 8:55 am

Re: Links in email quit working

Postby Eric » Tue Apr 05, 2011 11:08 pm

Seems something got broken. :cry:
Have you tried to make IE8 your default browser?
BTW IE9 is the current one. ;)
Win 7 | KIS 2012 | SUPERAntispyware | SandBoxie | ShadowProtect
Browsers: Opera & IE | Barca Pro | SnagIt
Rogue/Suspect Anti-Spyware Products & Web Sites
Eric
Resident Poster
 
Posts: 107
Joined: Wed Jan 19, 2011 8:07 pm
Location: Vilvoorde - Belgium

Re: Links in email quit working

Postby blakelyg » Wed Apr 06, 2011 2:37 am

Eric wrote:BTW IE9 is the current one. ;)

Only in Windows 7 and Vista. XP does not the "benefit" of making the switch.
:)
--
Gord
blakelyg
Resident Poster
 
Posts: 167
Joined: Sun Jul 25, 2004 10:13 pm
Location: Laval Quebec

Re: Links in email quit working

Postby Fueler » Wed Apr 06, 2011 3:45 am

Broken yes, but where to start? Reinstall?
Her puter is XP and only has IE so it's the default by default. Used to work anyway.
Dave Koehler - Koehler Injection
http://www.koehlerinjection.com
Fueler
Frequent Visitor
 
Posts: 87
Joined: Wed Jun 11, 2008 8:55 am

Re: Links in email quit working

Postby Eric » Wed Apr 06, 2011 10:24 pm

Fueler wrote:Broken yes, but where to start? Reinstall?
Her puter is XP and only has IE so it's the default by default. Used to work anyway.
No reinstall necessary. :D
I would open IE and reset it to the default settings.
Make it your default afterwards when asked or maybe you could check the box inside Options.
Not sure how you do that again, since I don't remember in XP.
Have a look at How to Make IE8 the Default Browser in Windows.

I hope that fixes it. ;)
Win 7 | KIS 2012 | SUPERAntispyware | SandBoxie | ShadowProtect
Browsers: Opera & IE | Barca Pro | SnagIt
Rogue/Suspect Anti-Spyware Products & Web Sites
Eric
Resident Poster
 
Posts: 107
Joined: Wed Jan 19, 2011 8:07 pm
Location: Vilvoorde - Belgium

Re: Links in email quit working

Postby Fueler » Thu Apr 07, 2011 12:46 am

To Eric and the other poster
It was indeed IE. Somehow it got changed to "not the default". Seems weird since it's the only browser on the puter.
Oh well, hero again.
Dave Koehler - Koehler Injection
http://www.koehlerinjection.com
Fueler
Frequent Visitor
 
Posts: 87
Joined: Wed Jun 11, 2008 8:55 am

Re: Links in email quit working

Postby Eric » Thu Apr 07, 2011 8:58 am

Nice to hear it's working again. :D
Like I said in the past, those problems can happen when installing other browsers, email clients, ...
Nothing weird about Windows :mrgreen:, it just happens once in a while.
Win 7 | KIS 2012 | SUPERAntispyware | SandBoxie | ShadowProtect
Browsers: Opera & IE | Barca Pro | SnagIt
Rogue/Suspect Anti-Spyware Products & Web Sites
Eric
Resident Poster
 
Posts: 107
Joined: Wed Jan 19, 2011 8:07 pm
Location: Vilvoorde - Belgium


Return to PocoMail Help and How-To

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron